De Groenste Leasebak

De tijdelijke oplossing van Greenovations

Boom Centraal

De gezondheid van de boom staat centraal.

Totale ontzorging

De complete verzorging is onze verantwoordelijkheid.

Flexibel en snel

Een tijdelijke oplossing op korte termijn te plaatsen.

De Groenste Leasebak. Een oplossingsgericht concept dat plekken tijdelijk vergroent in combinatie met totale ontzorging. Geen enkele zorg terwijl de omgeving optimaal kan genieten van alle voordelen die bomen met zich meebrengen.

In 3 stappen naar de oplossing

De boombak van ‘de groenste leasebak’ is speciaal ontwikkeld door Grijsen Park & Straatdesign. Deze bak beschikt over een modulaire binnenbak die te bekleden is met afzonderlijke panelen. De modulaire binnenbak is demontabel. Dat maakt het mogelijk om de boom in de toekomst te verplanten naar een grotere bak of een definitieve situatie in de grond. De panelen zijn per project te kiezen, waardoor er een unieke uitstraling gecreëerd kan worden.

 

De boom staat binnen dit concept centraal. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan een klimaatbestendige inrichting van de openbare ruimte. Het is dan ook een onmisbaar element voor het verhogen van de biodiversiteit in het stedelijk gebied. Er wordt gebruik gemaakt van een vast aanbod aan bomen die zichzelf de afgelopen jaren hebben bewezen goed te functioneren in een boombak. Deze bomen zijn met uiterste precisie uitgekozen door Zoontjens Boomprojecten. De bak wordt compleet gemaakt door de toevoeging van een onderbeplanting.

 

Boombak samenstellen

Van begin tot eind ontzorgt

Het onderhouden van bomen in bakken is vakwerk. Zoontjens Boomprojecten, expert op het gebied van bomen, zorgt dat de bomen en onderbeplanting er ten alle tijden in perfecte conditie bij staan. Tijdig water geven, bemesten en snoeien zorgt voor een optimale levensduur van de bomen in de bakken en verzekerd een groene uitstraling. De conditie van de boom staat bij Greenovations op nummer één.

 

Met de configurator kun je zelf spelen met de bakken, bomen en onderbeplanting. Op het moment dat je de perfecte bak hebt uitgekozen kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Vervolgens neemt Greenovations al het werk uit handen. Er komt een compleet ingerichte boombak te staan die onderhouden wordt voor de gewenste periode.

Boombak samenstellen

Tijdelijke oplossing Vleermuizen

De boombakken kunnen worden ingezet tijdens werkzaamheden om bomen in stand te houden voor de vleermuizen. Lees via de onderstaande link meer over deze toepassing van ‘de groenste leasebak’ en waarom de bomen van groot belang zijn voor vleermuizen

 

Lees meer over de tijdelijke boombak voor vleermuizen

Meer weten?

We beantwoorden je vragen graag telefonisch, vul daarom onderstaand formulier in en we bellen je spoedig terug!