Hoe het werkt

Modulaire boombak

Iedere boombak van Greenovations is opgebouwd vanuit dezelfde, bewezen binnenbak. Deze binnenbak is modulair opgebouwd en is te bekleden met verschillende soorten panelen. Deze panelen zijn op elk moment te plaatsen, vervangen of te verwijderen. Vanuit een bewezen binnenbak kan er daarom altijd een degelijke en unieke boombak gecreëerd worden met verschillende soorten panelen.

 

Benieuwd geworden hoe jouw boombak er uit kan zien? Stel nu je eigen boombak samen!

 

Boombak samenstellen

 

Inrichting met uiterste precisie

Het is van belang dat de boom op de juiste manier wordt geplant. Door gebruik te maken van thermische voorzieningen in de bak is de boom beschermd tegen extreme kou of warmte. De bak wordt opgevuld met een speciaal door Zoontjens Boomprojecten ontwikkeld boombakken substraat. Dit substraat kan voldoende water vasthouden en laat het bij een overvloed ook gemakkelijk doorlopen. Aan de onderkant van de boombak zitten afwateringsgaten die het overtollige water doorlaten. Kortom, aan alles is gedacht om de boom zo goed mogelijk te laten fungeren in de bak.

Van begin tot eind ontzorgd

Het onderhouden van bomen in bakken is vakwerk. Daarom nemen wij dit graag uit handen. Zoontjens Boomprojecten, expert op het gebied van bomen, zorgt dat de bomen en onderbeplanting er te allen tijde in perfecte conditie bij staan. Tijdig water geven, bemesten en snoeien zorgt voor een optimale levensduur van de bomen in de bakken en verzekert een groene uitstraling. De conditie van de boom staat bij Greenovations op nummer één.